ЧАС САЛАТіВ

30 червня 2000, 00:00

Читайте також

Ц Салати краще готувати і зберігати в емальованому, керамічному або скляному посуді.

Ц Овочі для салату повинні бути холодними. Ні в якому разі не поєднуйте теплі продукти з холодними! Від цього погіршується смак салату.

Ц Щоб салати були смачнішими, цибулю і перець рекомендують нарізати якомога тонкіше.

Ц Якщо ви заправляєте салат олією, це краще зробити після того, як посолили його і додали оцет і перець, оскільки сіль не розчиняється в олії.

Ц Щоб не перебити смаку овочів, не додавайте в салат занадто багато приправ.

Ц Сирий овочевий салат набуває пікантного смаку, якщо в нього додати свіжі ягоди і фрукти, очистивши їх від зерен і кісточок. Дуже добре додати очищені кедрові горішки.

Ц У салатах і вінегретах краще збережеться каротин, якщо заправляти їх безпосередньо перед їжею.

Ц Салат і вінегрет матимуть приємний смак, якщо перед тим, як викласти їх на таріль, ви натрете її зубцем часнику або лимонною скоринкою.

Ц Соус для заправки матиме оригінальний смак, якщо в нього додати 1—2 столові ложки тертого хріну.

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Немає коментарів
Реклама
Останні новини
USD 25.90
EUR 27.56