«Диверсія»

28 липня 00:00

Громадянина Російської Федерації засуджено на 10 діб позбавлення волі за зроблене в нетверезому с...

 

Громадянина Російської Федерації засуджено на 10 діб позбавлення волі за зроблене в нетверезому стані повідомлення про вибухівку в літаку «Боїнг-737», що відлітав із київського аеропорту «Бориспіль» рейсом Київ — Софія.

Як повідомили агентство «Інтерфакс-Україна» у центрі громадських зв’язків управління МВС України в Київській області, в понеділок, у першій половині дня, один із пасажирів літака «Боїнг-737» рейсу №205 Київ — Софія авіакомпанії «Аеросвіт», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заявив, що везе у своєму багажі тротил.

Пасажиром виявився громадянин Росії, житель Москви, заступник директора однієї з московських фірм. Для додаткового огляду літака й вантажу рейс було затримано на 3 години 12 хвилин. Вибухівки не знайдено.

Бориспільський міський суд за дрібне хуліганство (ст. 173 Кримінального кодексу України) засудив росіянина до позбавлення волі на 10 діб. Як повідомили в Бориспільському міськвідділі міліції, у середу в’язню принесли передачу. Росіянин вийде на волю 3 серпня о 22.10.